Match-it

Inzichtkaarten

Uitleg van de kaarten

Non-Dualiteit kaarten zijn een aanzet tot een beter inzicht in jezelf en de wereld om je heen. Soms schudt het leven je door elkaar en heb je vele vragen. De kaarten bieden de mogelijkheid om anders om te gaan met uitdagingen en lastige momenten in je leven. De korte, krachtige zinnen van de kaarten kunnen je een steuntje in de rug geven en jouw zelfinzicht versterken. De werkelijkheid is vaak anders dan door ons denken (Ego) wordt aangedragen. De kunst is hiervoor open te staan.

Gebruiksaanwijzing

Stel een vraag aan jezelf over een thema wat je bezighoudt.

Schud de Non-Dualiteit kaarten, leg ze in een waaier voor je en trek vervolgens een kaart. De zin die op jouw kaart staat, is een handreiking om na te denken over de situatie waarvoor je de kaart hebt getrokken. Onderzoek het met je hoofd en je hart.

Veel succes en plezier met de kaarten!

Non-Dualiteit

Non-Dualiteit is de term die in wetenschappelijke, filosofische en spirituele kringen wordt gebruikt om de fundamentele eenheid van alles aan te duiden. Het is de weg die naar binnen voert, naar wie je ten diepste bent. Veel godsdiensten verwijzen direct of indirect naar deze weg.

Dit inzicht wordt in de hedendaagse wetenschap bevestigd, onder andere door bevindingen in de kwantumfysica. Ook daar wordt gesproken over één stof, één substantie die aan de basis ligt van alles wat wij ervaren, inclusief onszelf. Deze stof of energie heeft vele namen gekregen zoals Bewustzijn, God, Advaita, Tao, het Absolute, en recentelijk ‘het Veld’. Het wordt door wetenschappers en mystici gezien als de onveranderlijke essentie van alles; zonder vorm, begrenzing of objectiveerbare eigenschappen.

Bestellen

Non-Dualiteit inzichtkaarten kosten €15,-  inclusief btw en verzendkosten en zijn te bestellen door dit bedrag over te maken op IBAN NL77 INGB 0004 4964 27. T.a.v: Match-it  met toevoeging van adresgegevens van de aanvrager. Uw kaartenset is binnen 2 werkdagen bij u thuis.

 

 

Nog enkele plaatsen:

14-15-16 /19-20-21 augustus 2024

Versnelde mediationopleiding -Summer Course