Match-it

Ervaringen met Match-it

9.1 Score voor Match-it na 115 ervaringen

Rectangle 32

“Ik vind de opleiding erg praktijkgericht.
Het is heel leuk om echt iets nieuws te leren.”

Louis — Accountmanager

Rectangle 33

“Ik vind de opleiding erg verrassend met veel ruimte voor de praktijk. Echt heel erg leuk.”

Noele — volgt de mediation opleiding

Reviews

9.1 Score voor Match-it na 115 ervaringen

Ingrid le Mahieu

Jurist
9
Mediation Master opleiding

"Wat een verrassing, eindelijk een opleiding waar dus op een holistische wijze naar de mediation wordt gekeken. Volgens mij de eerste in Nederland. De zeer ervarene trainers geven in tijdsbestek van 6 maanden precies wat je nodig hebt. Door de opleiding kan ik neutraler de klanten benaderen en zie ik dat inderdaad alles met elkaar samenhangt om een goede mediation voor elkaar te krijgen.Extra tools die ik nooit zelf zou hebben bedacht krijg je aangereikt. Ik heb veel over mij zelf geleerd. Een absolute aanrader."

Trainer –

Mathilde Hol
Den Brouwer

Juridisch adviseur
10
Mediation basisopleiding versneld

"Door mijn eigen zaak kan ik eigenlijk nooit vrij nemen. De opleiding kan ik volgen in de rustige maanden van het jaar. Door de zeer grote ervaring van de trainers is het mogelijk om op een prettig manier, en op een toplocatie de opleiding te doen. Dank voor jullie prettige manier van les geven....aanrader!"

Trainer –

Mathilde Hol
Resit Kaya

Advocaat
10
Mediation basisopleiding 7 daagse (MfN)

"Ik heb een geweldig mooie ervaring opgedaan met deze cursus. Zowel mbt de inhoud - heel veel geleerd - als mbt de wijze van invulling geven aan de cursus - geweldige docenten Mathilde en Jolanda - was deze cursus de moeite waard geweest. Ondanks de zeer lange dagen wisten de docenten onze aandacht vast te houden en onze interesse aan te wakkeren. De docenten wisten op hoog, doch begrijpelijk niveau voor alle aanwezigen de stof over te brengen. Compliment! Ik ben ook voornemens om de arbeids- en overheidsmediation cursus volgend jaar te volgen!"

Trainer –

Mathilde Hol
Y Cobelens

Startend mediator
9
Familie-mediation 6 daagse MFN/ ADR erkend

"Een heel veelzijdige opleiding waarin alle aspecten van familiemediation aan bod komen. De docenten geven de opleiding met veel enthousiasme, zelfs de droge juridische stof werd toegankelijk gemaakt. We hadden een kleine groep waardoor we konden oefenen in een vertrouwelijke sfeer. Al met al een opleiding die je met plezier volgt. "

Trainer –

Mathilde Hol
G Smit

Jurist
10
Mediationvaardigheden MFN geaccrediteerd 4 daagse werkplek (deel 1)

"Geweldige opleiding, ik kon meteen aan de slag met de opgedane kennis.
De praktijk sluit mooi aan met de theorie en ik heb inmiddels de eerste mediation gedaan op het werk. De trainers zijn zeer kundig. Een aanrader! Overigens een prachtige locatie."

Trainer –

Mathilde Hol
Bart Appels

Eigenaar
10
Familie-mediation 6 daagse MFN/ ADR erkend

"Zeer kundige en betrokken docent. Ook goede cursus welke goed te volgen is! Tip: een cursus van deze omvang, zou ook mogen in blokken vrijdag en zaterdag, in plaats van maandag en dinsdag."

Trainer –

Mathilde Hol
Rineke Veldman

Teamleider
10
Mediation basisopleiding 7 daagse (MfN)

"De training werd op een hele plezierige wijze in een prettige omgeving gegeven. Mathilde is heel betrokken bij haar vak en is erg gemotiveerd om goede mediators op te leiden waarmee de deskundigheid en professionaliteit van toekomstige mediators goed geborgd is. "

Trainer –

Mathilde Hol
Gita Ganpat

Medewerker Klantenservice
7
4-daagse opleiding mediation® ADR/MfN erkend

"Ik vond het een zeer leerzame opleiding. Na de 1e dag kwam er veel op me af waardoor ik niet doorhad wat je precies bedoelde met op het gevoel ingaan. en na de 2e trainings dag werd het me allemaal veel duidelijker. Ik hoop er zeker wat mee te kunnen in de toekomst. Bedankt hoor!"

Trainer –

Paul Tijssen
Nog enkele plaatsen:

14-15-16 /19-20-21 augustus 2024

Versnelde mediationopleiding -Summer Course