Match-it

Mediation opleiding Amsterdam

Mediation opleiding in regio Amsterdam?
Kies voor MATCH-IT opleidingen!

Zoekt u een mediation opleiding in de buurt van Amsterdam? MATCH-IT is de academie voor mediation opleidingen. Wij bieden onze opleidingen door heel Nederland aan. Wij komen dus ook in de buurt van Amsterdam. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we een bekend begrip in erkende MfN en ADR opleidingen. Ons team van trainers, bestaande uit Paul Tijssen, Jolan Bosman, Bianca Maas en Mathilde Hol, staat voor u klaar om u te begeleiden.

Waarom kiezen voor de mediation opleiding bij MATCH-IT in de buurt van Amsterdam?

Bij MATCH-IT bieden wij een uitstekende opleiding. De opleiding voorziet u van alle benodigde kennis en vaardigheden om een succesvolle mediator te worden. Onze opleiding is ontworpen om intensief met elkaar aan de slag te gaan. Hierbij leert u in zeven dagen alle belangrijke onderdelen van mediation. Onze opleidingen zijn erkend door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en het Alternative Dispute Resolution instituut (ADR). Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en relevantie van onze opleidingen. Ook is de opleiding internationaal erkend.

Daarnaast krijgt u bij ons persoonlijke begeleiding van ervaren trainers. Onze trainers hebben uitgebreide ervaring in het vakgebied en delen graag hun kennis met u om u te helpen.

Locatie en structuur van de opleiding

Onze opleiding vindt plaats in Doorn (nabij Utrecht), Assen, Heerenveen, Arnhem en Soest. De opleiding tot mediator bestaat uit drie blokken van twee dagen. Daarnaast is de doorlooptijd van de opleiding twee maanden. Dit is afhankelijk van het eerste basisblok waarop u de opleiding begint. Het niveau van de opleiding is HBO en er komen verschillende onderwerpen tijdens de opleiding aan bod. We beginnen met een kennismaking. Vervolgens kijken we naar de eigenschappen van een goede mediator en over welke competenties je moet beschikken. Communicatie is ook een belangrijk onderdeel van de opleiding. Dit is nog maar een kleine greep uit de onderwerpen en voor de volledige lesinhoud verwijzen wij u graag door naar ons programma.

Kortom wilt u investeren in een toekomst als mediator, kies dan voor een Mediation Opleiding bij MATCH-IT. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze opleiding in de buurt van Amsterdam u kan helpen.

Alle mediation opleidingen

Mediation opleidingen Match-it
Prijs btw vrijgesteld
MfN geaccrediteerde 7-daagse basisopleiding Professioneel Mediator Doorn (Utrecht)

€ 2.750

Combi opleiding Basis- en Arbeid Mediator in Doorn 10% korting

4.150
€ 4.010

Combi opleiding Basis- en Familie Mediator in Doorn 10 % korting

€ 5.1150
€ 4.910

Familie Mediator (los) 6-daagse in Doorn

€ 2.400

Arbeid Mediator (los) 2-daagse in Doorn
€ 1.400
Versnelde Summer Course basisopleiding Professioneel Mediator 6-daagse Zwolle

€ 2.600

Mediation opleiding op Curaçao voor iedereen die in 6 dagen mediator wil worden op Aruba/Curaçao.

€ 2.600

Mediation examentrainingen
Eendaagse Assessment training met acteurs klassikaal
(3 video-opname) met instuur mogelijkheid naar INTOP/MfN 4 deelnemers
boeken o.b.v. afspraak

€ 1000

Live assessment INTOP door Student te voldoen aan INTOP**

€ 1.685 

Tarievenlijst 2023/2024

Nog enkele plaatsen:

14-15-16 /19-20-21 augustus 2024

Versnelde mediationopleiding -Summer Course